Søren Frederiksen stopper i Viborg FF ved kontraktudløb til nytår, da han har valgt at søge en ny udfordring i sin karriere.

I januar 2016 skrev Søren Frederiksen under på en toårig kontrakt med Viborg FF, men når kontrakten udløber ved udgangen af indeværende år, så har den alsidige spiller valgt at søge nye udfordringer.

-Vi er meget glade for Søren, og vi har igennem en længere periode forsøgt at forlænge kontrakten med ham, men han har desværre besluttet, at han ønsker en ny udfordring, når aftalen i Viborg løber ud til nytår.

-Han har stadig en vigtig plads på vores hold i den kommende halvsæson, og når den er færdigspillet, så vil vi selvfølgelig ønske Søren held og lykke med de nye udfordringer, siger direktør Morten Jensen.

28-årige Søren Frederiksen har indtil videre spillet 47 kampe og scoret syv mål for Viborg FF, og han har været glad for sin tid i den grønne trøje:

-Det har været et lidt sjovt forløb for mig, hvor jeg kom hertil som trupspiller, men siden har været igennem en god udvikling, og har på en måde fået genrejst min karriere i Viborg.

-Det er en rigtig god klub at være i, og jeg synes, at jeg har en fed rolle på holdet, men omvendt er jeg også blevet 28 år, og er et sted i min karriere, hvor jeg føler, at jeg skal spille på højeste niveau herhjemme, så den mulighed vil jeg gerne søge, lyder det fra Frederiksen.

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk