fo

Ny sportschef i Viborg FF er 43-årige Jesper Larsen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Skive IK. Hos skibonitterne har han været ansat siden 2004, efter han måtte stoppe fodboldkarrieren grundet en omfattende knæskade. Han har første arbejdsdag i VFF den 1. august.

-Jeg kommer fra en god klub med gode værdier, og jeg har haft mange gode år i Skive, men samtidig ser jeg det her som en rigtig spændende udfordring for mig, som jeg glæder mig meget til. Jeg vil være ydmyg omkring opgaven, og arbejde benhårdt for at VFF skal få succes. Jeg synes, det er en spændende klub med stort potentiale, som hører til i Superligaen, siger den kommende sportschef og fortsætter:

-Jeg er meget glad for Viborg FF’s signaler omkring øget fokus på værdierne, for det er også noget, der har afgørende betydning for mig, og den måde, jeg arbejder på. Fundamentet og kulturen i klubben skal være på plads for at få succes, og det ser jeg meget frem til at arbejde med.

Direktør Morten Jensen udtaler:

-Vi har ønsket at styrke det sportslige setup omkring vores førstehold og talentarbejde, og vi er meget glade for, at det er lykkes at blive enige med Jesper Larsen. Med Jesper får vi en dygtig kapacitet ind, der har erfaring med opgaverne som sportschef, han deler vores værdier og samtidig har han bevist, at han med begrænsede midler kan samle et hold og skabe en kultur, der præsterer over forventning. Vi er helt sikre på, at Jesper er klar til at tage det næste skridt efter mange år i Skive, og kan være med til at skabe en rigtig positiv udvikling her i klubben.

-Jesper får ansvaret for den overordnede sportslige linje fra førstehold og ned igennem FK Viborg i det daglige arbejde i klubben, og han skal være med til at sikre, at den sportslige udvikling skubbes i den rigtige retning.

Direktørens ord suppleres af bestyrelsesformand Kim Nielsen:

-Det har været en relativt kort proces, for vi har fulgt Jespers arbejde i Skive igennem flere år, og vi synes, at tidspunktet er det rette til at få ham til Viborg nu. Vi ved, at han er en hårdtarbejdende sportschef, som vil være en holdspiller og en god kulturbærer for vores klub, så vi ser selvfølgelig rigtig meget frem til samarbejdet.

Udebanetur til Vendsyssel

Udebanetur til Vendsyssel

Sæsonens næstsidste udekamp spilles lørdag den 5. maj, og Steffen...

Fodbold og fadøl med Nord...

Fodbold og fadøl med NordicBet

Hovedsponsoren for 1. division er NordicBet, og de inviterer til ...

Ny VFF-avis på gaden

Ny VFF-avis på gaden

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...LØR D. 28/04 KL. 15.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Vejle (H)
05/05: Vendsyssel (U)
12/05: EFB (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk