Onsdagens udekamp mod FC Helsingør endte 1-1 efter et tæt opgør, hvor Alexander Jakobsen, med en veludført flugter, sikrede viborgenserne et brugbart udgangspunkt for søndagens returkamp.

Fra kampen start ville begge mandskaber frem i banen, og både ude- samt hjemmehold fik spillet sig frem til potentielt farlige situationer. Hos viborgenserne var det specielt højresiden med Jonas Kamper og Kristoffer Pallesen, der med høj fart og gode driblinger var en kilde til uro i Helsingør-defensiven, uden dette dog kastede scoringer af sig.

I takt med at minutterne gik, vedblev spillet med at bølge frem og tilbage. Offensivt manglede VFF´erne den sidste skarphed for for alvor at blive farlige, hvilket også gjaldt for hjemmeholdet, der kom til en håndfuld skudmuligheder, som ikke blev udnyttet.

I det sidste kvarter af første halvleg fik Johnny Mølbys tropper etableret et mindre spilovertag, men FC Helsingør stod kompakt og holdte Viborg fra større chancer, hvilket betød, at stillingen ved pausen var 0-0

FC Helsingør kom klart bedst ud til anden halvleg, og efter 50 minutter brød jublen løs, da et godt slået hjørnespark endte for panden af Rasmus Minor som sikkert headede bolden i kassen til 1-0. I kølvandet på scoringen forsøgte VFF at ligge pres på nordsjællænderne, men De Kløvergrønne havde svært at få spillet til at flyde, og hjemmeholdet kunne, med en anelse held, have øget føringen.

Efterhånden som halvleg skred frem, fik gæsterne sat sig på spillet, men havde fortsat, som følge af mangel på præcision, svært ved at true hjemmeholdets mål. I det 73. minut lykkedes VFF i midlertidig med at udligne, da indskiftede Christian Sivebæk flot brød igennem på kanten og fik sendt en skarp bold indover til Alexander Jakobsen, der utageligt flugtede bolden ind bag Mikkel Bruhn i Helsingør-målet.

I slutminutterne antog kampen en rodet karakter. I perioder fik VFF dog presset hjemmeholdet helt i bund, men uden scoringer til følge grundet, at de sidste marginaler ikke var med Viborg, og da FC Helsingør ej heller fik scoret yderligere, endte opgøret 1-1.

FC Helsingør-Viborg FF

1-0   Rasmus Minor (50.)

1-1 Alexander Jakobsen (73.)

Startopstilling

Walter Viitala-Kristoffer Pallesen, Søren Reese, Jonas Thorsen, Søren Frederiksen-Jonas Kamper, Jeppe Grønning, Alexander Jakobsen, Jung Bin Park-Osama Akharraz, Mate Vatsadze

Indskiftninger

Christian Sivebæk for Mate Vatsadze (65.)

Mathias Wichmann for Osama Akharraz (69.)

George Fochive for Jung Bin Park (78.)

  

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk