De tre U19-spillere Simon Trier, Frederik Mortensen og Jacob Vetter bliver i næste sæson en del af førsteholdstruppen i Viborg FF.

Der er underskrevet kontrakter med de tre nuværende U19-spillere Simon Trier, Frederik Mortensen og Jacob Vetter for den kommende sæson, hvor de tre spillere således vil blive en del af førsteholdstruppen i Viborg FF. De tre er fortsat i gang med deres ungdomsuddannelse på Viborg Katedralskole, og vil derfor træne med på førsteholdet i det omfang, det er muligt.

-De tre spillere har alle udviklet sig rigtig godt, og er profiler på vores U19-hold. De har alle den rigtige indstilling og nogle sunde værdier, som vi sætter stor pris på i VFF. De arbejder hårdt hver gang, og har også gjort det rigtig flot, når de har trænet med på førsteholdet og spillet på reserveholdet. Nu får de muligheden for at tage endnu et skridt op og fortsætte deres udvikling i den kommende sæson, lyder det fra direktør Morten Jensen.

Jacob Vetter og Simon Trier er forsvarsspillere, mens Frederik Mortensen gør sig på den centrale midtbane. Inden de tre spillere tiltræder i førsteholdstruppen, har de fortsat syv kampe igen i U19 Divisionen, hvor FK Viborg pt. er et enkelt point fra førstepladsen.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk