fo

Viborg vandt 2-1 i dagens udekamp mod Silkeborg IF efter et opgør præget af dramatik samt gode muligheder til begge hold. Ti minutter før slutfløjt steg Mikkel Vestergaard til vejrs og pandede sejrsmålet i nettet.

Viborg kom særdeles godt ud til kampen. Med et aggressivt pres og stor løbevilje fik VFF´erne spillet sig frem til en mængde fine muligheder. I det 4. minut slog Søren Frederiksen til. Den fysiskstærke kantspiller opsnappede bolden på Silkeborgs banehalvdel, og efter et par gode træk bragte han, med en flot afslutning, gæsterne foran 1-0.

Efter scoringen kom hjemmeholdet mere på bolden, men VFF stod godt imod og formåede samtidig at skabe en håndfuld halve muligheder. Dette til trods lykkedes Silkeborg alligevel med at udligne, da hjemmeholdet, i det 29. minut, fik tilkæmpet sig et tvivlsomt frispark udenfor viborgenserne felt, som Robert Skov, uden chance for Walter Viitala, sparkede i kassen.

I kølvandet på udligningen vedblev Silkeborg med at dominere og kom også til flere store muligheder. Først måtte Viitala ud i fuld længde efter en friløber til Robert Skov, og få øjeblikke senere huggede Emil Scheel kuglen på undersiden af overliggeren. Det rødblusede hjemmehold fik dog ikke scoret, og da Johnny Mølbys tropper havde svært ved for alvor at blive farlige, kunne spillerne gå til pause ved stillingen 1-1.

Fra anden havlegs start var det tydeligt, at VFF ville frem i banen, hvilket resulterede i at hjemmeholdet blev presset tilbage. Gæsterne fra domkirkebyen satte sig på boldbesiddelsen, og kort inde i halvegen var Jonas Kamper millimeter fra at kunne prikke et indlæg fra Alexander Jakobsen i kassen. Generelt set havde Viborg dog svært ved at spille sig frem til åbne chance, da den sidste skarphed manglede hos udeholdet.

I takt med at kampen skred frem fortsatte VFF´erne med at presse, men præcisionen i den sidste aflevering manglede stadig, hvilket gjorde at De Kløvergrønne ikke fik tilspillet sig større scoringsmuligheder.

I slutminutterne satsede VFF massivt i jagten på føringsmålet, og i det 83. minut svar Mikkel Vestergaard på pletten Efter et hjørnespark headede Søren Reese på overliggeren, og den indskiftede angriber var hurtigt over riposten og sendte bolden over stregen. Efterfølgende kunne begge mandskaber have fået målnettene til at blafre. Blandt andet blev Mate Vatsadze sendt afsted på en friløber, men uden mål til følge, og opgøret endte derfor med en uhyre vigtig 2-1 sejr til Viborg.

Silkeborg IF- Viborg FF

0-1   Søren Frederiksen (4.)

1-1   Robert Skov (29.)

1-2   Mikkel Vestergaard (83.)

Startopstilling

Walter Viitala-Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen-Jeppe Curth, Serge Deble

Indskiftninger

Mate Vatsadze for Jeppe Curth (63.)

Mikkel Vestergaard for Serge Deble (76.)

Osama Akharraz for Jonas Thorsen (82.)

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk