Viborg FF og sportsbrandet Nike har pr. 1. juli 2014 indgået en fireårig tøjaftale, der blandt andet betyder, at Viborg FF løber på banen iført spilledragt fra Nike. Et samarbejde begge parter glæder sig over.

Direktør Morten Jensen udtaler:

-Vi er meget tilfredse med denne aftale med et af verdens største sportsbrands. Nike er verdenskendt for høj kvalitet og moderigtigt design, og vi ser meget frem til at udvikle dette samarbejde og disse nye muligheder, som det giver os.

Aftalen mellem Viborg FF og Nike omfatter en komplet kollektion til Viborg FF Professionel Fodbold. I Nike ser man ligeledes frem til det nye samarbejde:

-Hos Nike glæder vi os over denne aftale med Viborg FF. Klubben har en stor historie i Danmark, og vi ser frem til at udvikle et succesfuldt partnerskab med dem. Med denne fireårige aftale, begyndende fra juli 2014, skal Nike producere og distribuere alle on-pitch træningsprodukter såvel som alle off-pitch produkter til glæde for både klubbens spillere og fans, udtaler en repræsentant fra sportsgiganten.

Med Nike som tøjsponsor kommer Viborg FF i fornemt selskab med flere af Europas topklubber, herunder både FC Barcelona, Manchester City og Paris Saint Germain.

troje16

VFF-spinner i shoppen

VFF-spinner i shoppen

Vi er hoppet med på fidget spinner-bølgen og har fået lavet vores...

Ny VFF-avis på gaden

Ny VFF-avis på gaden

Viborg FF har netop udgivet en ny udgave af vores egen avis, som ...

Sæsonkort 2017/2018

Sæsonkort 2017/2018

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson, lige...SØN D. 06/08 KL. 14.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
30/07: Thisted FC (U)
06/08: EFB (H)
09/08: Silkeborg KFUM (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk